Apr 21, 2008, 10:03 AM

Шепотно 

  Poetry » Love
479 0 5
 

Стопявам се в шепота

на твоите устни.

В нежно мечтание...

с очи препускаш.

Косите ми пилееш -

свила смолиста.

Ръка протегната...

сила най-чиста.

 

Рисувам  лятно

теменужено ухание.

В "ленива" суета

изпъква обожание.

Целуваш миглите ми -

сън благословен...

Събуждам се...

а ти си до... мен.

 

18. 04. 2008 г.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??