Nov 22, 2022, 11:52 AM

Широко 

  Poetry » Other
198 0 0

Какво ли да напиша...?

Стихове не знам...!

Затворих думите в железни клетки

и нямат излизане от там.

 

Тук, на повърхността е тихо, просто,

обикновено, чисто..., лекота...

Не се налага никаква да бъда - 

ни умна, силна.., ни добра.

 

Само две сме - Вселената и Аз -

каква перфектна симбиоза.

Аз съм себе си и себе си е тя

без претенции и невроза...

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??