Усещам сладост обсипала целите ми устни,
но горчивината постепенно ме обзема...
Липсваш ми ти, не желая изкуствен заместител...
твоя вкус е шоколадовата страст
обвита в нежен аромат...
Спомени връхлитат настоящия момент...
Топиш се ласкаво върху моята душа,
топлиш вледенената искра, търсеща дивна красота...
Обожавам всеки къс,
наслаждавам се унесено
с притворени очи...
Но сега съм тук,
сама с твоя шоколадов заместител...
Твърд, всяващ студ обзел го...
С малко сладост,
но с прекалено голямо късче лед...
© Зузка All rights reserved.