Aug 31, 2007, 10:23 PM

Шоуто трябва да продължи 

  Poetry
742 0 1

      Show Must Go On


Във този свят на лъжи,

пълен с лицемерие;

кажи, че ме обичаш ти,

не подлагай нищо на съмнение!


Ти си последната, която обичам,

последната, която ценя,

последната, на която се вричам,

последната, за която скърбя!


Онзи ден, когато те видях,

аз погледнах в твоите очи,

видях една звезда

и куп несбъднати мечти!


Разбрах, че са те лъгали ужасно

и споменът горчив боли.

Но ти сега не си сама,

с теб ще бъда до смъртта!


Не мога нищо да ти подаря,

подарих дори своята душа,

но не искам да умра

с нещо мое на света!


Подарявам ти тялото си,

прави с него каквото пожелаеш!

То сега ще бъде твое,

готово да го обладаеш!


И когато всичко свърши,

когато с всичко се простя -

ние няма да сме тъжни,

а аз със всички сили ще крещя!


Ще крещя до сетния си час,

във който ще умра във самота!

И тогава най-накрая аз

ще се слея с вечността!


И когато вече ме няма,

когато изгреят нови звезди,

едно послание оставям:

„Шоуто трябва да продължи!"

!В памет на Фреди Меркюри (за мен той е бил номер 1)        

                          Nick Dracula

© Антон Городецки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ЧУДЕСНО ПОСВЕЩЕНИЕ С ПРЕКРАСНО ПОСЛАНИЕ СТЕ СЪТВОРИЛИ !!!
    ЗА МЕН ТОЙ СЪЩО Е НОМЕР ЕДНО! НЕ САМО Е БИЛ,А ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ!!!
    ПОЗДРАВ ОТ МЕН!!!
Random works
: ??:??