Jul 15, 2023, 6:52 AM  

Чист порив 

  Poetry » Love
265 0 0

Да имам аз крилe желая,

да стигна облаците чак!

За красота, добро мечтая,

чистият порив ми е драг!

 

Отправям взор към луната и звездите,

като теб прекрасни са тези светила!

За миг поне да слеем в едно душите,

аз те моля, до мен отново ти ела!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??