Apr 6, 2007, 9:30 AM

щастие  

  Poetry
975 0 2

Господи... какво ми става, аз не зная?

Само мога да гадая.

На земята аз не стъпвам,

към щастието се запътвам.

Мургав мъж до мен стои

и кара тялото ми да трепти.

Очите пълнят се със сълзи,

радост от душата ми струи.

Нима принцът на моите мечти се появи.

© Сия Банкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??