Dec 21, 2019, 11:17 PM

Щастие трохичка 

  Poetry
403 0 0

На всеки се полага щастие трохичка,
в телцето му щом тлее мъничка искричка,
по форма, вид и същност както да изглежда,
трябва да получи мъничко надежда.

 

Никой няма право от нея да лишава,
само с любовта живота продължава,
от всеки и от всичко нуждае този свят,
за да оцелее и да е богат.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??