Всеки тича забързан за някъде,
гони сякаш отлитнало време,
а аз стоя, през сълзи усмихната,
и се питам защо не гоня и аз часовете!
С вятъра защо не се гоним,
като две непослушни деца,
със слънцето защо не се галим,
като две влюбени сърца!
Остаряваме сякаш със секунди,
а в сърцата ни младост цъфти,
къде сте вие, пролетни бури,
събуждащи ни от зимни мъгли!
В паяжината, оплетена от живота,
като паяци и мухи все се гоним,
а не виждаме май красотата
в капките, пропити от слънчеви лъчи!
Не тичайте, а спрете за миг
и вижте как плачат моите очи,
и знайте, че аз съм щастлива,
дарявайки някого с тези сълзи!
Щастието е щастие тогава,
когато с някого го споделиш,
щастие е и дори когато
сълзите си на някой подариш!
© Полина Томова All rights reserved.
когато с някого го споделиш,
Много вярно