Щастлив ли си сега?!
Щастлив ли си сега,
че с мен така се подигра.
Предаде моята любов
и разби един живот.
Празнуваш ли сега
в прегръдките на другата.
Спомняш ли си ти за мен
и за всеки наш красив момент?
Зная, че обичаш нея.
Вярвай ми, ще полудея.
Сърцето вече ме боли
и на всяка крачка то кърви.
И пада горчива сълза -
гонят се една по една.
Сърцето ми на късчета разби
и тръгна си ти.
Бавно ме обгръща тъмнината
и се ослушвам в тишината.
Надявам се да дойдеш пак
и да разсееш моя мрак.
© Кристиана Кръстанова All rights reserved.