Nov 8, 2011, 11:40 PM

Щастлива, но нещастна 

  Poetry » Other
511 0 2

Щастлива, но нещастна


Сякаш "адът" и раят са ми на сърце,

и не мога да повярвам колко съм раздвоена.

Радост и тъга държа в ръце,

богата, но пък страшно обеднена.


На лист изливайки душата,

аз не се чувствам по-добре.

Усещам се пропаднала в нищетата,

искам да говоря, но първо за кое?


Мисля за най-чистата си обич,

а болката не ме оставя грам на мира.

Макар доволна да съм, тя ме шибва като бич

и сякаш надълбоко нещо в мен умира.


Полу-щастлива, полу-нещастна,

стоя будна в тази нощ ужасна

и се чудя да заспя ли в мир,

или да дера грижовния баир?!


© Абсурдана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??