Jan 31, 2010, 1:05 PM

Щастливи и красиви 

  Poetry » Other
598 0 4

 

 

 

Щастливи и красиви сме с жените...

И те със нас – красиви и щастливи...

И Господ  каза:

- Ще делите дните

и нощите си

докато сте живи...!

Щастливи

и красиви,

но и грешни –

така вървим в света,

в ръце поели

любов и ревност,

вярност и надежда.

И всичко от живота си сме взели...

Накрая побелели, ала живи –

един до друг

на малка пейка сгушени,

разбираме,

че всъщност сме щастливи,

защото в миналото сме се вслушали...

 

януари 2010

© Георги Ванчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??