Sep 20, 2014, 9:51 AM

Щастливка 

  Poetry » Other
654 0 0

Аз съм толкова твоя, колкото ничия.

Не ми казвай коя съм. Не ме определяй.

На думи не вярвам. Освен на "обичам те".

Не се моля в църква. Дори и в неделя.

 

Сама си вземам. Не обичам да искам.

Не в мечтите - в мига живея.

Някои ще ме нарекат егоистка.

Нищо. В омрази не се пилея.

 

Не искам да споря. Затова подминавам.

Какво да се случи - сама избирам.

В мъгливото утро усмихната ставам

и без да търся - намирам.

© Росица Сертова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??