ЩЕ…
Ще зашия дъждовните капки.
Бисерен наниз…
Тишината се бавно разтапя –
Божие знание.
Ще запея с едното мълчание,
ритъма следвам,
там в дълбокото глас зазвучава,
с песни валежни…
Ще изгрея с възраждащо слънце,
светъл е Пътят.
Свободата е птица безплътна –
Тебе допълва.
Ще отвея листата пак с вятъра,
вести забравени…
Ще засея полета от вярващи,
няма го краят…
© Санвали All rights reserved.