Dec 5, 2005, 10:20 PM

Ще бъда 

  Poetry
778 0 3

Ще бъда нежно цвете, ако искаш,

Ще бъда стрък най-прелестно уханен,

Ще бъда всичко, за което си помислиш,

Ще бъда всичко, но не забравен спомен.

 

Ще бъда песен мелодична и красива,

Ще бъда най-прекрасната хармония,

Ще бъда всичко,що душа ти иска,

Ще бъда всичко, но не забравена история.

 

Ще бъда цветна, хаотична,

Ще бъда мила, подредена,

Ще бъда всичко, винаги различна,

Ще бъда всичко, но никога сломена.

 

И никога не ще съм безразлична,

Ще бъда всичко, за което си помислиш,

Ще бъда твоя – винаги ще те обичам,

Ще бъда, стига да ме искаш!

© Катерина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??