Feb 28, 2010, 6:45 PM

Ще бъда любов... 

  Poetry » Love
619 0 0

Къде съм... сърцето ще ти каже.
Коя съм аз... ти сам ще разбереш.
В теб влюбих се отдавна,
ти оказа се късмет.
Щастливец в този си живот,
без страх ръка подаде.
Обикна ме... без очите ми да видиш ти,
сърцето си... вече подари го.
Коя съм аз?
Не зная.
Ти трябва да гадаеш сам.
Сърцето ми при теб е вече
попаднало в копнежен плен.
В мислите ти днес живея,
в деня ти се усмихвам аз.
В нощите ме търсиш под звездите,
в изгрева пак търсиш мен.
Какво за теб ще бъда?
Довери си и няма да сгрешиш.
Жена съм и на пролет аз ухая...
За теб ще бъда твоята любов.

© Микаела Фараон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??