Sep 7, 2009, 12:04 PM

Ще бъде всичко някак си различно 

  Poetry » Love
1173 0 25

.

 

ЩЕ БЪДЕ ВСИЧКО НЯКАК СИ РАЗЛИЧНО


С жълтите пантофи, ще идвам във съня ти,

като очакван и жадуван гост

и двама с теб лежейки в леглото

ще вдигаме с чаша вино тост след тост.


Ще бъде всичко някак си различно -

ще се любим страстно във съня,

а после ще се будиш с мисълта за мен

прекарала до другиго нощта.


Ще бъдем с теб щастливи в този сън -

ще бъдеш весела, усмихната, забавна

и аз ще те гледам пак с онзи поглед

с който всъщност гледам те отдавна.


Затова не ги изхвърлям жълтите пантофи

и не защото месеците зимни идват,

а за да те посещавам с тях в съня ти

знаейки, че сънищата не се сбъдват.

 

 

.

 

© Наско Енев - РИМПО All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??