May 27, 2020, 11:52 PM

Ще бъдеш ли достоен 

  Poetry » Other
302 0 0

Свърши времето почти, 
Исус ще дойде скоро време, 
а подготвен ли си вече ти, 
ще бъдеш ли достоен да те вземе? 
Ще намери ли вяра в сърцето, 
покаяние имаш ли ти? 
Ако искаш място в небето, 
помоли се на Бога, да ти прости!
Трябва ти прошка, от грехове... покаяние, 
трябва да сме чисти и променени, 
много не вярващи от незнание, 
от земята ще си идат не спасени. 
Побързай ти да се покаеш, 
побързай не отлагай време, 
че в час, който не знаеш, 
Исус ще дойде да те вземе. 
Протегни към него ти ръце, 
имай с Господа общение, 
повярвай и покай се от сърце
и Бог ще ти даде спасение

© Виктория Йолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??