May 9, 2007, 4:24 PM

Ще бъдеш там... 

  Poetry
731 0 10
Ще бъда в бяла рокля, в най-хубавия ден,
когато всички трябва да са щастливи с мен!
Ще гледаш ти в тълпата, ще гледаш от далеч,
а твоят син ще казва ,,Да идем по-напред!''
В очите ти от мъка ще блестят звезди.
,,Не мигай, мили, моля те,
ще капнат две сълзи...''
Всичко бе до вчера...
Днеска... забрави...
А утре аз ще бъда далеч, далеч...
А ти?
Ти не си самичък, ще бъдеш с нея тук.
Недей ми стиска палци за щастлив живот!
Под булото ще крия бледото лице,
очите посивели и... твоето сърце!

..........
А ти ще бъдеш там,
ще гледаш от далеч...

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??