Когато си мислиш, че умираш без мен
затвори очи, аз мислено те обичам.
И си мислиш, че съм слънцето в твоя ден.
Не, не съм! На изгрева малко приличам.
Когато затвориш очи и влизам в твоя сън
…най-обикновена, аз съм само момиче.
Луната е с мен и тя се усмихва от вън,
нощта е тиха, със звезди е закичена.
Сега заспи. Тук съм. Ще целуна съня ти.
Ще погледам как плахо трепкат ресниците.
Ще постоя с Луната, нощта и звездите…
на небето приседнала ще съм твоя орисница.