Oct 23, 2012, 10:50 AM

Ще догоня лятото 

  Poetry » Other
637 0 10

 

Ще догоня лятото


Застудя и вятър задуха.

Със вихрушка от мъртви листа

тежки мисли в деня ми нахлуха...

Пак пристигаш при мен, самота!...

 

Малко странно навярно изглеждам,

не щадя уморената плът -

към далечни мечти и надежди

през октомври потеглям на път!...

 

Ще догоня отминало лято

и мига ще прегърна с душа,

за да помня, че тук на земята

не случайно и аз съм дошла!...

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??