Apr 26, 2009, 6:23 PM

Ще дойде време... 

  Poetry » Love
690 0 0

Ще дойде време...

Ще дойде време да си пак до мен,
да ме молиш да простя,
ще видя две протегнати ръце,
но няма да говоря вече,
ще те гледам отдалече,
ще гледам сълзи, изплакани за мен
и очите твои ще забравя.


Ще дойде време, аз ще съм далече,
ще те боли за мен,
ще молиш да се върна
и името ми насън ще крещиш,
но просто ще ме няма,
аз ще съм друга,
ще си отиде любовта,
ще те забравя...
           но ще ме забравиш ли ти?

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??