Jul 20, 2024, 6:59 AM

Ще дойдеш ли 

  Poetry
136 1 2

Ще дойдеш ли,

когато ме няма?

Ще носиш ли цвете,

каквото и да е?

Ще седнеш ли до спомена за мене?

Ще гледаш ли снимката ми

с поглед угасен.

Ще искаш ли да ме има?

Ще удряш ли с юмрук

 в пръстта, разярен? 

Ще заплачеш ли,

ще викаш ли от тъга сломен?

Ще молиш ли Господ 

да ме върне при теб? 

Ще съжаляваш ли,че се уплаши

от любовта ми?

Виж,какво казах да напишат

на плочата за мен:

,,Само теб обичах до последният си ден"

 

На Г❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

© Миглена Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??