Sep 25, 2007, 2:50 PM

Ще идвам винаги 

  Poetry
895 0 10
 Ще идвам  винаги -  безкрайно
 в  онези  минзухарени  ливади,
 които  само  в  твоите  очи  открих.
 Ще ме  докосваш  до  забрава.
 С криле  от  песни   ще   летим.
 Тръпчиво - с устните ми ще отпиваш
 от    виното   на   любовта.
 И сладострастно  ще се носим
 в  обятията    на греха.
 Аз ще съм птицата във твоя небосклон.
 Ти ще си вятър в моята посока.
 Днес ще се срещнем -
 в люлката на слънцето.
 Не бързай! И... не закъснявай!
 Аз  съм твоя.

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??