Feb 18, 2017, 9:04 AM

Ще ме търсиш 

  Poetry » Other
333 0 0

Ще ме търсиш под дъжда!
Ще ме търсиш във всяка капчица роса.
Ще ти липсвам всеки ден, 
ще търсиш моята любов сломен.
Ще се скиташ през нощта,
ще търсиш моята следа.
Ще живееш ден за ден.
Ще искаш да бъда твоя нощ и ден.
Ще чакаш дъжд да завали.
Ще рониш купища сълзи.
Живота мой унищожи,
а после плака, ти с дни.
Ще се молиш отново да се върна!
Но мъртвец връща ли се, ми кажи?
С тежки думи ти отрови 
моя свят и моите мечти.
Ще ме жалиш ти над гроба,
ще ми носиш купища цветя...

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??