Mar 27, 2011, 11:15 PM

Ще ми дадеш ли? 

  Poetry
1032 1 15

Ще ми дадеш ли назаем, тъга ,

само шепичка радост,

дори най-малката, но сега –

да погаля с нея вярата...

 

Ще ми дадеш ли назаем, съдба ,

още мъничко мигове – истини,

огледала на вечността,

във които да се пречистя...

 

Ще ми дадеш ли назаем, сълза,

още няколко светли рими

и една песен забравена?

Ще ги върна стократно! Помни!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??