Nov 25, 2008, 7:16 PM

Ще мога ли? Дали... 

  Poetry » Love
989 0 34

 

Ще мога ли, от мен ако си тръгнеш,
вратата си след тебе да заключа?
Дали ще мога пак да се усмихвам,
или ще се свия в някой ъгъл?

Ще мога ли, когато се обърнеш,
с ръката си за сбогом да помахам?
Дали отново пак ще се завърнеш,
или престоят ти ще бъде кратък?

Ще мога ли, когато утре съмне,
да сложа бяло цвете зад ухото?
Когато слънцето в очите ми посърне,
с усмивката си да стопирам злото?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??