Jun 1, 2010, 10:24 AM

Ще намеря ли живота си 

  Poetry » Phylosophy
569 0 2

Ще намеря ли живота си
или 
все чужд
ще живея?
Ще разбера ли коя съм,
няма ли –
да го проумея?

© Габриела Цанева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??