Jun 28, 2007, 4:24 PM

ще осъзнаеш 

  Poetry
871 0 1
Ще се върнеш, но късно ще е вече,
ще ме видиш във прегръдките на друг
и ще тръгнеш да пътуваш надалече,
но всичките ти мисли ще се връщат тук.

Ще се връщат тук, при мен,
но само в мислите ти ще съм твоя аз,
ще желаеш да си с мене още ден
и ще ридаеш със прощален глас.

Ще осъзнаеш, че си ме загубил
и тъжно ще ти бъде, но помни,
ако в другата не бе се влюбил,
нямаше да знаеш колко ще боли...

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??