Oct 16, 2011, 12:25 PM

Ще покълна в зеници, зажаднели за истина 

  Poetry » Other
891 0 15

 

Ще започна начисто - като прана одежда.

Като леко хвърчило ще се нося по въздуха.

В необята широк ще целувам съзвездия,

всяка нова мечта ще превръщам във истина!

 

Ще потръпвам отново при всяка милувка,

всеки поглед към мен ще е знак от съдбата.

Ще раздавам любов! Макар и разнищена

и до болка белязана - ще раздавам до края!

 

Ти не дърпай конците ми, здрави въжета са,

не мисли да ме сваляш в потока на мръсното.

Щом летя устремена - пусни ме завинаги.

Само Бог има право да спира летежа ми!

 

Ще започна начисто... Като ново начало

на един малък свят без лъжа и измислица.

Като малък зародиш, като зрънце надежда

ще покълна в зеници, зажаднели за истина!

 

© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??