Jan 27, 2010, 1:12 PM

Ще премълча... 

  Poetry » Love
658 0 3

/ по Иветта-Н /

 

Кога ще положа последния щрих

на тялото Ви, толкова желано?!?

Когато разумът е хладен, а гласът е тих...

Когато не е късно, нито рано...

 

Ще Ви призная / да не съжалявам

за глупаво пропуснати моменти/,

че Ви обичам... Че при Вас оставам...

Е, знаете - не съм по комплиментите...

 

Ще премълча... Ще скрия интерес...

Ще се отвръщам... Погледът - по-строг...

Да Ви опази Бог! А мене оня Бес

да ме изпитва колко още мога...

 

Макар, че зная... С всеки сън - по-знойно...

Захвърляната рокля... И очите Ви, щастливите...

Ще премълча... За да сте щастлива... Двойно

с друг... и за да не ми стигате...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??