Feb 28, 2009, 7:35 PM

Ще пътувам 

  Poetry » Erotic
1157 0 22
M у з и к а . . . >>>

Ще рисувам с целувки
по твоето тяло.
Ще оставям по кожата
влажна следа.
Ще пътувам
надолу,
надолу,
надолу...
По гърдите настръхнали
за малко ще спра.
Ще заровя в коприната
тънките пръсти.
Ще потръпват свенливо
твойте бедра.
Ще се върна
нагоре,
нагоре,
нагоре...
и по шията потна
ще рисувам с уста.
Ще те пия на глътки.
А ти ме събличай
с жадни устни.
До голо...
Нека има следа.
Ще остана в очите ти.
Дано ти подскажа,
колко истина има
в тази наша игра!
Ще кънтят в тишината
среднощно камбани.
Ще се смее Луната
ревниво над нас.
Ще попива греха
и ще ближе пак рани.
Ще се пука от страст,
ала... пак е сама.


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??