Ще се будя отново до теб...
С тихи стъпки прииждаш в съня ми,
лека нощ ми нашепваш с любов...
Как те искам, а после в ума ми
пак отеква нежния зов.
Погали ме - докосвай със устни
всяко ъгълче. Всеки мой стон
поеми със въздишки безумни.
Да открием с теб нов хоризонт.
Във постеля от пух и коприна
ще се сгуша с наслада, копнеж...
А после нощта щом отмине,
ще се будя отново до теб.
© Камелия All rights reserved.
които спят върху голата земя!!!"
Благодаря ти, Валдемар!!!
Желая ти здраве и творчески успехи!!!