изцежда ги и сока им изпива!
Остатъка, в една мъжемелачка,
накълцва го на ситно и го смачква
и със пюре от бившето си гадже,
преди да легне, егото си маже!
Добре е да съм по-далеч от нея!
Тя нека в Хасково да си живее,
а аз ще се завърна при Светлана,
ще падна, коленете й ще хвана
и ще я моля пак да ме обикне!
Но ако тя ядосано ме ритне,
тогава ще потърся нейде Весна.
Тя за секунда в сайта ни се весна,
в два отзива казА, че ме обича
и след това след някой друг затича.
А ако никъде не я открия,
тогава у дома ще се покрия:
салатката и чашката с ракия -
ще бъдат мойта Весна, Светла, Рия!
© Ангел Чортов All rights reserved.