Aug 30, 2008, 6:09 PM

Ще се пазя от теб 

  Poetry » Love
715 0 7
Ще се пазя от теб!
Ти така ме разплискваш,
че след среща се чувствам съвсем разпиляна
и в окото на чашата само дъното виждам -
мокро, с мръсна утайка и парцалчета пяна.
Ще се пазя от теб!
Ти така ме разпръскваш,
че лицето си даже едва разпознавам.
Днес подреждам отново от парченцата пъзела.

Ще се пазя от теб,
заради нас двамата!

© Ая All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??