Apr 20, 2011, 10:38 PM

Ще се провикна 

  Poetry
793 0 11

Сълза си неизплакана

Мечта неизживяна

Молба си неизказана

Пътека си неизвървяна

Капчица си неизпита

Зрънце си в плява

Семенце си в пита

Смях си глъч и врява

Моя незабрава

Поглед си неповторим

Спомен си незабравим

Усмивка си пленяваща

Душата завладяваща

Ще те поема с устни

Толкова са вкусни

Ще те преглътна с очи

Сълзица да блести

В сърце ще те превърна

В него ще надникна

В любов ще се обгърна

Обичам те

Ще се провикна

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??