Няма да те обичам... като другите.
Ще пропадам с нощта в машинация алена
наречена изгрев и
дошла да ме отвлече в нещастието ми.
Моето. Не твоето, но нейното, не неговото.
Запазвам си правото да се умопобъркам до глътка
въздух...
© Йоана All rights reserved.
Мерси за оценката, Андромаха Но не се закачай с коментиращите. Ето, нека мнението ти стои тук, защото някога мислех, че си обективен човек.
Andromaha (Белла) "И тук така, поредната тъпня"