Oct 22, 2008, 11:26 PM

Ще се върна 

  Poetry » Love
625 0 1
Ще се върна.
Но не искам да ме чакаш.
Прощавай, че гръб ще ти обърна,
ала не искам да те виждам как плачеш.

Аз казах, ще се върна.
Но това е тежко бреме.
Ела, позволи да те прегърна,
че няма да ме има дълго време.

Недей ме чака, казах вече.
Ще се върна, ала не какъвто бях...

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??