„Ще се върна преди цветята твои да увехнат!” „Връща се този,който пътува и.. който не може без любов”
В пустѝнята -
Изгаряща от жега бедуѝните
вместо вода,
спасителен мираж! - видели,
сред палмите, в оазиса-
любѝмата се къпе, пее
и се смее,
косите ѝ - златисти актѝнии
край нея плуват... сякаш
водни лилии!
© Руми Пенчева All rights reserved.