ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ЛИ!?
Ще се върнеш ли в моите утрини
като слънчева пъстра мечта,
като шеметно бликнали ручеи,
като звездна пътека в нощта!?...
Ще се върнеш ли с полъх на вятъра
като устрем на песенен зов,
като птица с надежда в крилата си,
като нежен и тих благослов!?...
Ще се върнеш ли в светла обреченост
като миг, съхранил вечността!?...
Моя вяро човешко-божествена,
като феникс изгрей в пепелта!
© Христина Радомирова All rights reserved.