14.02.2012 г., 20:45 ч.

Ще се върнеш ли!? 

  Поезия
696 0 7

ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ ЛИ!?

 

Ще се върнеш ли в моите утрини

като слънчева пъстра мечта,

като шеметно бликнали ручеи,

като звездна пътека в нощта!?...

 

Ще се върнеш ли с полъх на вятъра

като устрем на песенен зов,

като птица с надежда в крилата си,

като нежен и тих благослов!?...

 

Ще се върнеш ли в светла обреченост

като миг, съхранил вечността!?...

Моя вяро човешко-божествена,

като феникс изгрей в пепелта!

 

 

 

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??