Apr 23, 2007, 4:27 PM

Ще се завърнеш ти 

  Poetry
777 0 2

Няма все да е сама моята душа -
ще се завърнеш ти по път от цветя.
Пролетта ми шепне и ме приспива пак,
усещам сладострастна тръпка по устните си аз.
Живот нов се ражда в света.
А ти ще дойдеш пак да възкресиш любовта!
Целувките ти сбирам по вятъра аз,
нощта ме потапя в нежен екстаз.
Сега да се боря вече аз мога
и с теб ще преборя всяка тревога.
А когато се слеем в едно,
всичко ще стане безкрайно добро.
Но дотогава очаквам те аз
и се моля да бие и нашият час!

© Златко Тошков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави найстина е много добро
  • Дпбре дошъл, Златко!
    Хубави стихотворения!
    Поздрави!
Random works
: ??:??