Apr 1, 2010, 6:40 AM  

Ще си имам коте! 

  Poetry » Humour
1226 1 35

 

 

"Коте ще си имам! Ще ми вземат коте!"

   С песен заподскача мъничката Злата,

   припна тя към Баба, дръпна ù полата

-  Кой ти каза?! - Гневно Баба избоботи. –

 

  Знаеш, чедо, не обича Баба Цона

  никакви животни да се носят вкъщи…

- Аз пък, ще си имам! - Злата се намръщи –

  Дядо чух, как тихичко по телефона

 

  каза: "Коте, днеска даваха заплати...

  Щом се стъмни... ще те взема със колата..."

© Красимир Тенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??