Jun 3, 2011, 4:43 PM

Ще си отида сама... 

  Poetry » Love
858 0 0

Тръгвам си от теб сега,

трудно е да водя със себе си борба,

не, не съм спряла да те обичам,

просто уморих се след теб да тичам!

 

 

Няма кой да разбере това,

как се срещнаха очите ни в мига

и тези искри така запламтяха,

и в един ритъм сърцата затуптяха!

 

 

Но ти не беше сякаш готов,

своя избор промени, НЕ от любов,

хорските думи постави на преден план

и усетих как отдръпваш своята длан!

 

Върви... аз няма да те спирам,

парчетата след теб бавно ще събирам

и благодарна ще ти бъда някой ден,

че нямаше смелост да останеш до мен!!!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??