Знай, опасна съм до ужас!
Чупя всяка бариера!
Тя изобщо не допуска,
че до лудост аз съм смела!
Знай, душата си продавам
на цена безкрайно ниска,
но от теб не се отказвам,
ще те имам, щом те искам!
Знай, различна съм от нея!
Аз на мястото тежа си!
И последна ще се смея -
като победя врага си!
© Ивайла Тодорова All rights reserved.