Oct 20, 2013, 6:39 PM

Ще те намеря... 

  Poetry » Love
1122 0 13

Ще те намеря, мила, щом луднал съм по тебе,

зад пет морета сини, зад десет планини,

дали във друг сезон или пък в друго време,

ти само прошепни ми - ела и остани!


Ще спра до теб сияещ със вятъра полъхнал,

букет ще ти сбера - ухаещи звезди,

любовен дъжд ще пия още неотдъхнал

и страстно ще те гледам с милувчени очи.


Като поточе бликнал, дошъл далеч от странство,

по устни ще притихна и няма да съм сън,

а ти, реката буйна, от нежност ще прелееш

със ласки - жадни пръсти в целунатия звън.


Ще те намеря, мила, щом луднал съм по тебе,

сред хиляди вселени със влюбени луни,

там слънчице ще сгушим - едно вълшебно време,

ти само прошепни ми - ела и остани!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??