Jun 9, 2011, 11:30 AM

Ще те намеря 

  Poetry » Love
663 0 1

Ще те намеря някой ден,

застанал смел и устремен,

ще те обичам повече от мен!

 

Любов...

 

Ще бъде тръпката красива,

истинска...

не ще превърне се в орис сива!

 

Така светът е той скроен,

да бъдеш от лъжливите мечти пленен,

да им вярваш в слепота,

в някаква измислена и бледо сива красота!

 

 

 Животът е дълбока, ужасяващо красива пропаст,

в която подведеш ли се да паднеш сам,

шансът да излезеш ти от там е просто блян.

 

 

 

Ако пък намериш истинска любов,

за която в приказките се говори,

борбата с тази пропаст,

неусетна и дори красива,

на теб ще ти се стори! 

 

Затова не спирай да я търсиш,

търси я всеки ден

и все някога ще се изпречи и пред тебе, и пред мен!

 

 

 

 

© Катерина Котева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??