Aug 27, 2006, 10:52 PM

ще те забравя 

  Poetry
847 0 3

Разби ми ти сърцето,душата ми кърви
рани ме както никой друг преди.
"Обичам те" повтаряше ми тайно,
но в погледа ти имаше нещо коварно!
Защо постъпи ти така, защо,кажи?
Отговори ми ти сега ,ала помни,
че аз за тебе няма да тъжа,
защото ти изрече ми лъжа !

Ще те забравя, добре го запомни,
но ако някой ден се срещнем с теб ,
хладно аз ще те подмина с мисли,
охлаждащи отвътре,също като лед!
Сълзите ми за теб ненужни са,
а чувствата ми за теб незнайни са
и по-добре да си остане все така,
а не да мисля за тебе през деня и нощта!

Ще те забравя, запомни го ти!!
Ще те забравя...

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мерси и много поздрави на Етчи от мене и на кумеца ! благодаря ви и ще се опитам да се поправя !
  • Браво,напредваш Сиси.

    Поздрав и усмивка
  • "но аз ще те подмина с мисли, раскъсващи отвътре ме!"
    Оправи втората част на изречението. Този обърнат словоред дори и за стихотворение е непривичен.
Random works
: ??:??