Jun 23, 2007, 1:56 AM

Ще те забравя 

  Poetry
921 0 2
Аз ще те забравя, сигурна бъди в това.
Спомен бледен ще остане
за това, което преживяхме,
за това, което ти ми причини.
От съзнанието си ще изтрия
красивата усмивка, с която даряваше ме всеки път.
Погледа изгарящ ще прогоня
с едничката надежда сърцето да спре да ме боли.
В миналото ще останат думите,
които нежно ти шептеше и които лъжовни се оказаха.
Ще остане споменът за една голяма грешка,
която допуснах да сполети моето сърце.
Аз ще те забравя, но уви, ти мене НЕ!!!

© Валентин Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Момичетата и момчетата възприемат света по различен начин, имат различни ценностни системи. Момичетата лъжат, след като многократно са лъгани или казват, че са излъгали, за да прикрият наранената си душа. Търпение и излушване се изисква и от двамата.
  • Браво!
Random works
: ??:??