Назад не ще се върна, но ще ти го върна.
Не съм ти кукла на конци да ме въртиш.
Ако пожелая, с теб до сутринта ще си играя.
Ще изчезна бързо, ала за теб вече ще е късно.
С мислите ще си поиграя, ще те побъркам, но втори път с теб няма да сбъркам.
Така ще те омая, че при други всеки ден ще търсиш топлина.
Ще им взимаш - без да даваш,но от живота им на бързи обороти ще избягаш.
Мен не ще ме заблудиш, плених те и спасение и мира не ще намериш.
Сам си пожела таз игра - ха, да те видя сега как ще ме изиграеш!?
© Валиша All rights reserved.