Apr 29, 2009, 11:01 AM

Ще тичам... 

  Poetry
527 0 10

Ще си взема очите.
И ще хукна нанякъде.
Дълго, дълго ще тичам...
Дано издържат краката ми.
А назад ще поглеждам,
само когато
трябва да ти докажа...
Неизречени мисли,
недоказани истини.
Ти не мисли
да ме стигнеш.
Няма как да го правиш.
В този свят невъзможен
вече всичко е... спомени.
Само вятър в косите
ще закича...
И ще тичам, дълго ще тичам.
Казваш, че ме обичаш?!
Но дали е достатъчно?

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??